Firmanamn ABC

Här fyller vi på med firmanamn som börjar på A, B eller C

Alvén & Ingvarsson AB

Alvén & Ingvarsson AB startades 1984 av Kaj Alvén och Kjell Ingvarsson. Från början var firmanamnet Alvén & Ingvarsson Special AB. Inriktningen var import och handel med Amerikanska specialbilar, huvudsak Chevrolette Corvette. Efterhand gled verksamheten över mer och mer till handel av däck på postorder just till amerikanska bilar. När verksamheten utvecklades efterhand till handel med alla typer av personbilsdäck och fälgar bytte man firmanamnet till Alvén & Ingvarsson AB. Under nuvarande firmanamn Alvén & Ingvarsson AB består verksamheten av försäljning av däck och fälg, både per postorder och i egen verkstad.

AZ Design AB

Hur namnet AZ Design har uppkommit har en relativt enkel och logisk förklaring. Grundaren av möbelföretaget har initialerna AZ från för och efternamnet. Från början specialtillverkade företaget alla sina produkter därav ordet design i företagsnamnet. AZ Design är idag en stark aktör inom möbelsegmentet restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Showroom i Stockholm på 250 kvm och webbutik för försäljning i Sverige och Norge.

Citadellet Bolagsservic

Vi var tidigare en organisation som arbetade internationellt med olika typer av bolagstjänster. Våra kunder var inte så många men de var stora. Vi bestämde oss för att ändra vår verksamhets fokus till Sverige. Då behövde vi ett passande namn, utanför vårt fönster på kontoret så ser vi Kastellet i Vaxholm detta gav oss inspiration till namnet Citadellet Bolagsservice AB. Vi var fortfarande präglade av vår internationella bakgrund och Citadellet kändes mer internationellt än Kastellet.

Besök cbs.se
Fler länkar: merinfo.se mittforetag.com yelp.se foretagsfakta.se hitta.se ratsit.se